ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

  • Όλες οι πόλεις αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα που κάνουν την ζωή των κατοίκων δύσκολη και μερικές φορές επικίνδυνοι.
  • Η μόλυνση από τα καυσαέρια των αυτοκινήτων, τις θερμάστρες και τις καμινάδες των εργοστασίων. Τα σκουπίδια που αυξάνονται συνεχώς και πνίγουν σιγά σιγά τις πόλεις. Η ανεργία που μαστίζει και χτυπά ποιο πολύ τους νέους. Η πείνα που οδηγεί στην απελπισία. Γεμίζει ζητιάνους στα φανάρια και άστεγους στα παγκάκια. Οι πυρκαγιές των δασών γύρω από τις πόλεις που αποτελούν γι? αυτές πυγή ζωής και οξυγόνου . Η ρύπανση των θαλασσών των λιμανιών από τα απόβλητα μας οδηγούν τις θάλασσες στον σίγουρο θάνατο. Ο χουλιγκανισμός στα γήπεδα που οδηγεί στη βία και στην καταστροφή. Έτσι και ο αθλητισμός να χάνει την αξία του και τον στόχο του.
  • Ας μην αφήσουμε όλους αυτούς τους δράκους να καταστρέψουν τις πόλεις μας και τον πολιτισμό μας. Να αντισταθούμε, να δώσουμε μια γιγάντια γροθιά όλοι μαζί για να τους εξουδετερώσουμε άνθρωπε μπορείς να μην αφήνεις τους δράκους μας να σε φάνε?..

 


 

Η ενημέρωση του ιστότοπου γίνεται από τον/την Πληροφορικό (ΠΕ86) του σχολείου (Δέσποινα Τσιλιβίτη για το 2023-24)