ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

2021-2022

 

 

 

ΤΑΞΗ Β2-Β3

 

Εργαστήρια δεξιοτήτων

Θεματικός Κύκλος: Ενδιαφέρομαι και Ενεργώ- Κοινωνική Συναίσθηση και Ευθύνη Επιμέρους Θεματικές Ενότητες/Υποενότητες: Εθελοντισμός, διαμεσολάβηση. Ο δικός μας τίτλος «Απαντώ στη βία με διάλογο και συμφωνία».

 

Σε ένα από τα εργαστήρια έγινε  συζήτηση πάνω στην υλοποίηση της ιδέας «Το παγκάκι της φιλίας». Τα παιδιά σχεδίασαν τη δράση, ως προς το μέρος εγκατάστασής του και τον τρόπο διακόσμησής του. Τέλος διερεύνησαν τρόπους για το πώς θα μεταφέρουν το μήνυμα για το «Παγκάκι της συμφιλίωσης» στην υπόλοιπη σχολική κοινότητα.

 

Οι φωτογραφίες είναι από την υλοποίηση παρουσιάσεων σε όλα τα τμήματα του σχολείου, όπου έγινε ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των παιδιών καθώς και από την παρουσίαση και την τοποθέτηση που έγινε για το παγκάκι στο σχολείο μας.

Ευχαριστούμε πολύ την μαμά από το τμήμα του Β2 για την βοήθεια και την χορηγία της στην αγορά των χρωμάτων με τα οποία βάφτηκε το παγκάκι καθώς και τον κ.Βασίλη (καθαριστής του σχολείου μας) που βοήθησε στη βαφή του.

 

Οι δασκάλες των τμημάτων:Β2 Καραμανιώλα Νίτσα,Β3 Προκοπίου Ράνια καθώς και η πληροφορικός του σχολείου μας Μαυρίδου Έλλη.

f2

f1

f3

f4

 

Η ενημέρωση του ιστότοπου γίνεται από τον/την Πληροφορικό (ΠΕ86) του σχολείου (Δέσποινα Τσιλιβίτη για το 2023-24)